Μάθετε περισσότερα για εμάς

Αμουργιανός

Η ιστορία μας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αμουργιανός διανύει το 43ο έτος λειτουργίας και μετρά μοναδικές και χιλιάδες επιτυχίες στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. 

Ο Διευθυντής κος ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ με πολυετείς σπουδές στην Αγγλική Γλωσσολογία (BA HONS in English Linguistics and Italian ~ Advanced Diploma – ESP – in Teaching English as a foreign / second language TEFL / TESL – The English Language Centre London) έχει εισαγάγει νέες μεθόδους για τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε μαθητή. Συνοδοιπόρος στην προσπάθεια αυτή είναι η κα ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι του συντονισμού και της οργάνωσης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Αμουργιανός”.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι άριστα καταρτισμένο με πτυχία στην Εκπαίδευση, Παιδική Ψυχολογία και Γλωσσολογία.  

10 λόγοι που ξεχωρίζουμε

Γιατί να μας εμπιστευθείτε:

01

Άριστες Συνθήκες

Παρέχουμε άριστες συνθήκες εκπαίδευσης σε ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις και αισθητικά φροντισμένες αίθουσες.

02

Συναντήσεις με γονείς

Γίνεται προσωπική διδασκαλία από τη Διεύθυνση του σχολείου. Κάνουμε συχνές προσωπικές συναντήσεις με τους γονείς και είμαστε πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία.

03

Άριστοι συνεργάτες

Επιλέγουμε άρτια καταρτισμένους πτυχιούχους συνεργάτες Εκπαίδευσης, Παιδικής Ψυχολογίας και Γλωσσολογίας.

04

Επίσημο εξεταστικό κέντρο 

Είμαστε μέλος επίσημου εξεταστικού κέντρου για τις εξετάσεις όλων των επιπέδων του Πανεπιστημίου Cambridge. Οι μαθητές μας εξετάζονται σε χώρους επιλεγμένους από εμάς, εξασφαλίζοντάς τους ομαλές συνθήκες εξέτασης.

05

Όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας

Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις εξετάσεις για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Μέλη του προσωπικού μας είναι εξεταστές προφορικών των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.

06

Ανοιχτή διδασκαλία στους γονείς

Προσφέρουμε ανοιχτή διδασκαλία στους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη δουλειά μας. Είμαστε σίγουροι για το έργο μας και δε διστάζουμε να το δείξουμε.

07

Προσέγγιση και μεθοδολογία

Συνεργατική μάθηση, επικοινωνία, διάδραση, ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση, πολυδιάστατος τρόπος μάθησης και δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων είναι βασικά στοιχεία της μεθοδολογίας μας, για την οποία βραβευόμαστε από διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς. 

08

Επικοινωνία στην γλώσσα εκμάθησης

Από τις πρώτες τάξεις βασική αρχή μας είναι η επικοινωνία στο χώρο του σχολείου μας να γίνεται στη διδασκόμενη ξένη γλώσσα. Κατέχουμε μια γλώσσα μόνο όταν μπορούμε να τη μιλήσουμε! 

09

Βοηθητικά μαθήματα

Ενισχύουμε τους μαθητές μας με βοηθητικά μαθήματα σε τυχόν απουσίες ή αδυναμίες τους εφόσον το επιθυμούν εντελώς Δωρεάν!

10

Θεατρικές παραστάσεις & Απονομές πτυχίων

Οργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις στα Αγγλικά από την Α’ Προκαταρκτική καθώς και εκδηλώσεις απονομής πτυχίων για να τιμήσουμε και να προάγουμε την πρόοδο των μαθητών μας.

Amourgianos

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Διεύθυνση

Μιχαλακοπούλου 98, Περιστέρι

+30 210 5751820

+30 210 5775625

info@amourgianos.edu.gr